FIT ČOKOLADNA RULADA Z JAGODNIM NADEVOM


Jagode in čokolada so preverjena kombinacija, ki gre še toliko bolj v slast, če si jo lahko privoščimo brez slabe vesti.

 

Kaja iz fitjourneyk je iz naših sestavin spekla rulado z jagodnim nadevom in biskvitom z okusom čokolade. Rulada je BREZ dodanega SLADKORJA, če uporabimo brezglutenske ovsene kosmiče pa tudi BREZ GLUTENA.

Kaja je v receptu uporabila naše beljake v prahu, ki poskrbijo za super strukturo biskvita, služijo pa tudi kot dodaten vir beljakovin.  Po uporabi vrečko z beljaki samo dobro zapreš nazaj in beljaki te bodo čakali pripravljeni na naslednjo uporabo – brez skrbi, da bi jim potekel rok uporabe. Naročiš jih lahko TUKAJ >>

Recept je:

– FIT

– BREZ GLUTENA

– BREZ dodanega SLADKORJA

Sestavine za biskvit:

Priprava biskvita:

Beljake v prahu zmešamo z vodo in jih stepemo v sneg. V drugi posodi zmešamo jajce, 40 g eritirola in pecilni prašek, na koncu pa vmešamo še kakav in ovsene kosmiče.

Na pekač, obložen s papirjem za peko, enakomerno razporedimo maso in pečemo 10 minut na 200°C. Pečen biskvit pustimo, da se ohladi, potem pa ga obrnemo in ga na strani, kjer je papir, premažemo z vodo, da lepo odstopi.

Priprava nadeva:

Vse sestavine – marmelado, skyr in eritritol dobro zmešamo skupaj, da se sestavine lepo porazdelijo med seboj. Premažemo biskvit, previdno zavijemo, nato pa uživamo v sladkanju brez slabe vesti. Dober tek!

Kupi sestavine