BELJAKOVINSKI JAGODNI SLADOLED - VEGANSKI


Poletje je tu, kopalke imamo, manjka nam še … Domač BELJAKOVINSKI sladoled!

Naša verzija domačega sladoleda je BREZ MLEČNIN, BREZ dodanega SLADKORJA in polna zdravih beljakovin. Ampak brez skrbi: Po okusu čisto nič ne zaostaja za tistimi, ki so polni sladkorjev in laktoze. Za pripravo našega sladoleda pa potrebuješ maksimalno štiri sestavine! Super, a ne?

V receptu ne pozabi na: VEGANSKE BELJAKOVINE z okusom VANILIJE

Pajs brez obresti veganske beljakovine so pridobljene po naravnem postopku, izključno iz kaljenih zrn rjavega riža. Pri proizvodnji uporabimo vse dele zrna, kar nam da popolne rastlinske beljakovine, ki vsebujejo vseh 9 esencialnih aminokislin. Brez glutena, laktoze, soje, dodanega sladkorja in živalskih sestavin!Vsebnost beljakovin: NAJMANJ 87% . Več o naših VEGANSKIH BELJAKOVINAH lahko prebereš TUKAJ >>

SLADOLED JE:
-NIZKOHIDRATEN, BELJAKOVINSKI
– VEGANSKI
– BREZ dodanega SLADKORJA
– BREZ GLUTENA in LAKTOZE

Sestavine:

Samo en korak:

Vse sestavine v mešalniku zmešamo v enotno maso, nato pa za 2 uri postavimo v zamrzovalnik – v tem času na vsake pol ure sladoled premešamo, da se nam ne strdi preveč. Dober tek!

Kupi sestavine