S posredovanjem imena in priimka, naslova, elektronskega naslova, soglašam, da Pajs brez obresti d.o.o. v sodelovanju z LOW CARB DOBROTE, Tina Kravina s.p., moje osebne podatke, ki sem jih samovoljno vpisal v obrazec,

  • obdeluje za namene tedenskega, mesečnega obveščanja o novostih in ponudbi ter receptih Pajs brez obresti d.o.o. v sodelovanju z LOW CARB DOBROTE, Tina Kravina s.p. (mešanice za peko, moke, sladila, sladice, začimbe, namazi, napitki in drugi prehranski izdelki za LCHF, PALEO, KETO, brezglutensko, brezlaktozno in diabetično prehrano) preko elektronske pošte.
  • obdeluje moje osebne podatke, za včlanitev v PAJS BREZ OBRESTI klub ter s tem kreiranje uporabniškega profila na spletni strani pajsbrezobresti.si, kjer bom prejemal posebne tedenske/mesečne ugodnosti prehranskih izdelkov (mešanice za peko, moke, sladila, sladice, začimbe, namazi, napitki in drugi prehranski izdelki za LCHF, PALEO, KETO, brezglutensko, brezlaktozno in diabetično prehrano), zdrave kuharske recepte, video recepte, nasvete o prehrani in informiranje o naših izdelkih (povezave do blog objav) in občasne ponudbe, prilagojene mojim željam posredovane s strani Pajs brez obresti d.o.o. v sodelovanju z LOW CARB DOBROTE, Tina Kravina s.p. ter nagradne igre, pri čemer članstvo traja pet (5) let, s tem, da lahko kadarkoli izstopim/odjavim iz članstva v PAJS BREZ OBRESTI KLUB ali pa članstvo podaljšam. S tem se tudi strinjam, da se moji vpisani osebni podatki vodijo in ustrezno hranijo za obdobje 5 let.

Seznanjen/a sem, da se lahko iz sistema prejemanja e-novičk kadarkoli izpišem, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknem na označeno povezavo za odjavo.

Pojasnilo: pri podjetju Pajs brez obresti d.o.o. v sodelovanju z LOW CARB DOBROTE, Tina Kravina s.p., vse posredovane osebne podatke skrbno varujemo v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Za prijavo na obvestila o novostih in produktih uporabljamo strogi sistem predhodne odobritve uporabe posredovanih podatkov (t. i. opt-in), kar pomeni, da komuniciramo zgolj z osebami, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati obvestila na določen način (z direktno pošto, elektronsko pošto ali prek telefona).